Få adgang til DTU Findit

Der er forskelle på, hvilke kilder i DTU Findit DTU'ere og eksterne brugere kan tilgå.

DTU-ansatte, ph.d.-studerende og DTU-studerende

DTU-ansatte, ph.d.-studerende og DTU-studerende er automatisk oprettet som brugere af og har adgang til det fulde indhold i DTU Findit via deres DTU-login, uanset hvor de befinder sig, altså også uden for DTU-campus.

Ansatte og studerende ved DTU kan downloade langt det meste litteratur i DTU Findit direkte og "gratis". En lille del skal dog bestilles hos en anden leverandør, stadig via DTU Findit - da får du beskeden "Request scan from external document supplier". For DTU-ansatte afholdes udgiften af DTU's budget; DTU-studerende skal betale 50 kr. for en kopi.

De trykte bøger kan reserveres til lån via DTU Findit og afhentes på biblioteket på Lyngby eller Ballerup Campus. Ansatte kan få trykte bøger sendt til deres institutadresse med intern post.

DTU Findit
Hjælp og vejledninger
 

Brugere uden tilknytning til DTU - eksterne brugere

Kommer du ikke fra DTU, kan du oprette en brugerkonto til DTU Findit ved at registrere dig med e-mail og et selvvalgt password (første gang). Du kan yderligere vælge at opgive dit CPR-nummer. Du skal være oprettet med CPR-nummer for at kunne låne bøger fra den trykte samling.

DTU Findit tilbyder også at logge ind ved hjælp af et udvalg af sociale medier. Hvis du er bruger af et af disse medier, kan du bruge dine legitimationsoplysninger herfra til at identificere dig og derved oprette et login til DTU Findit.  

Du kan også vælge at bruge DTU Findit helt uden at logge ind.

DTU Findit
Opret DTU Findit login
Reset password