DTU Findit 

- det digitale bibliotek


 
 

DTU Findit er DTU’s online biblioteksservice, hvor du kan søge i al DTU Biblioteks litteratur, som ligger inden for de fagområder, DTU forsker og underviser i, primært naturvidenskab og teknisk videnskab. Med DTU Findit søger du således på tværs af bibliotekets samling af bøger og tidsskrifter, artikler og informationer fra alle de store og små forlag - du behøver kun at søge ét sted.

DTU Findit

DTU-ansatte og -studerende har fuld adgang til DTU Findit. Brugere uden tilknytning til DTU kan også få adgang til DTU Findit - med begrænset indhold.

Få adgang til DTU Findit
 

Indhold i DTU Findit

DTU Findit indeholder ca. 196 millioner artikler fra videnskabelige tidsskrifter og relevante fagdatabaser, hvor af ca. 111 millioner er tilgængelige online. Basen indeholder også de ca. 623.000 e-bøger, som DTU Bibliotek har købt licens til, samt DTU Biblioteks ca. 287.000 trykte bøger.

Liste over indholdet i DTU Findit (Data Providers in DTU Findit)

Forslag til anskaffelse

Artikler, som ikke er online tilgængelige
Artikler, som ikke er online tilgængelige, kan bestilles. Det koster 50 kr. per artikel for DTU-studerende og 340 kr. per artikel for brugere uden tilknytning til DTU. For DTU-ansatte afholdes denne udgift af DTU's centrale informationsbudget.

Betaling af artikler uden online tilgængelighed

 

Søgning, sortering og filtrering i DTU Findit

Søgning i DTU Findit er nemt og ligetil, både for simple og for avancerede søgninger. Grænsefladen giver dig mulighed for at sortere søgeresultatet efter forskellige parametre, så som år, forfatter eller titel. Endelig får du let mulighed for at præcisere din søgning via forskellige "filtre".

Vejledning i søgning (How to search)
 

Abonnér på indholdsfortegnelser og overvågninger

I DTU Findit kan du abonnere på indholdsfortegnelser og sætte overvågninger op med dine egne søgeord eller forfattere.

Vejledning til feeds (How to create a feed)
 

Gem og tag publikationer

I DTU Findit kan du gemme en publikation, så du kan genfinde den senere, og du kan "tagge" en publikation med selvvalgte tags.

Vejledning til favoritter og tags (How to use Favorites and Tags)
 

Text og datamining

DTU Findit stiller datasæt til rådighed til "text og datamining".

Vejledning til text og datamining (How to use DTU Findit for text and datamining)

 

 
Jeg har to værktøjer - min computer og den litteratur DTU Bibliotek giver adgang til i DTU Findit - uden dem kan jeg ikke forske.
Steffen Foss Hansen DTU Miljø