Om og kontakt DTU Bibliotek

- i Ballerup og Lyngby samt online

DTU Bibliotek er universitetsbibliotek for Danmarks Tekniske Universitet, DTU, samt nationalt center for teknisk og videnskabelig information.

Biblioteket

Du finder DTU Bibliotek både på Lyngby og Ballerup Campus. I Lyngby ligger biblioteket i bygning 101 over for studenterkantinen. I Ballerup finder du biblioteket centralt placeret i hovedbygningen.

Læs mere om studiemiljø, DTU Media Lab, DTU Smart Library mm

Åbningstid
DTU-ansatte og -studerende har adgang til de to biblioteker i Ballerup og Lyngby døgnet rundt, alle årets dage - stort set. Tjek lukke dage og se, hvornår Biblioteks service er bemandet.
 

Dit digitale bibliotek

DTU Bibliotek er også dit digitale bibliotek.Gennem DTU Findit har DTU-asatte og -studerende adgang til millioner af videnskabelige artikler og e-bøger online. DTU Bibliotek står også bag DTU's forskningsdatabase, DTU Orbit, hvor alle publikationer fra DTU registres og gøres tilgængelige. DTU Bibliotek driver desuden DTU Data, DTU's repositorium for forskningsdata fra DTU.

Læs mere om at finde videnskabelig litteratur

Læs mere om forskningspublicering
 

Kontakt

Find kontaktinformation for DTU Bibliotek, mail, telefon, og information om post og varelevering samt vejviser og kort.
Kontakt os
 

Om DTU Bibliotek

Læs mere om DTU Bibliotek, herunder om personale, organisation og mission, men også om bibliotekets historie - og om flyveren.
Om DTU Bibliotek

 

Open Science

Gennem vores daglige arbejde understøtter vi Open Science på universitetet. Vi er f.eks. med til at sikre Open Access til forskningspublikationer og forskningsdata fra DTU.

Læs mere om hvordan vi understøtter Open Science

eller besøg vore guide til Open Science på DTU
Guidelines and information - needed to make your research outputs future-proof through Open Science