Walk-in videostudie

Walk-in videostudiet er et professionelt udstyret TV-studie, hvor du kan optage din undervisning, præsentation, pitch, informationsvideo etc. i fuld HD.

Studiet er baseret på selvbetjening og bygget med tanke på brugervenlighed, således at du kan fokusere på din faglige formidling og brænde igennem.

Studiet er teknisk komplekst bygget op, og kan derfor virke uoverskueligt. Erfaringen viser dog, at studiet er forholdsvis let at gå til, når først du kender det, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på medialab@dtu.dk.

Vi kan dog ikke love at komme i studiet og hjælpe med det samme. Hvis du vil være sikker på, at du ved, hvordan studiet virker teknisk, anbefaler vi, du tester dit setup inden din endelige optagelse. Det er en god ide at øve dig før din præsentation. Selvom studiet er brugervenligt, kan det for nogle i sig selv være en udfordring at stå foran et kamera i et tomt rum – uden energien og mod- og medspillet fra et publikum, som du måske er vant til.

Der er to måder at optage på i Walk-in studiet:

  1.  Panopto – let tilgængelig
    Her tilslutter du – ligesom i mange auditorier – din PC med det Panopto-mærkede USB-kabel med kamera og lyd, og sætter i gang som sædvanligt. Sæt kvaliteten i Panopto på Ultra. Hvis din PC kan køre det, er det det bedste valg, ellers vælg ”High”.
     
  2. SSD-harddisk – omfattende
    Du optager på en eller flere SSD-harddiske, som du kan låne i Biblioteksservice. For at overføre dine optagelser til computer, skal du bruge en docking-station, som du også kan låne i Biblioteksservice. Vær opmærksom på, at videoerne fylder ganske meget, og vi råder dig derfor til at bruge en kraftig computer til redigering.

Se vores videotutorial

Du kan også redigere videoer i Post-produktion, hvor der er to kraftige computere med software til rådighed.

Book Walk-in videostudiet

Find vej til Walk-in studiet