DTU High Tech Summit 2019

DTU High Tech Summit 2019

DTU High Tech Summit finder sted den 30.-31. oktober 2019 i Lyngby. Konferencen samler bl.a. industri, forskere og startups inden for teknologi og digitalisering. I år er fokus på klima, miljø og bæredygtig energi under temaer som kunstig intelligens, Internet of Things og Industri 4.0.

Find program og tilmelding på hightechsummit.dk
Tilmelding er gratis.

---

Entrepeneurship & Startups - 30. oktober
DTU Bibliotek huser under konferencen sporet "Entrepeneurship & Startups" og der vil være oplæg og andre aktiviteter på den store scene i stueetagen og på en mindre scene, som etableres på 1. sal.

Start up exhibition

En stor del af alle tre etager vil blive brugt af 60+ stande fra "high tech startups".

PilProgram for aktiviteterne i biblioteket d. 30. oktober

University Startup World Cup - 31. oktober
På konferences anden dag indtager Venture Cup DTU Bibliotek og de 40 bedste "University Startup" præsenteres på stande i biblitoeket. Se programmet for dagen på hightechsummit.dk

---

Mød DTU Bibliotek på DTU High Tech Summit

Under DTU High Tech Summit vil vi benytte lejligheden til at præsentere andre sider af DTU Bibliotek. Blandt standene i Entrepreneurship & Startup-sporet i biblioteket i bygn. 101 vil du begge konferencedage finde en stand fra DTU Bibliotek.

Her præsenterer vi tre områder, som biblioteket arbejder med, og som peger lige ind i DTU High Tech Summits overordnede temaer: DTU Media Lab, DTU Smart Library og Digital Reality.

---

Reduceret plads og meget støj i biblioteket

Under DTU High Tech Summit vil antallet af studiepladser i biblioteket i Lyngby være yderst begrænset. Kun få gruppebåse vil være til rådighed. På grund af aktiviteter på de to scener og de mange stande forventer vi et stort rykind under konferencen og dermed megen støj. 

Virakken starter allerede tirsdag d. 29. oktober.

Vi beklager og opfordrer vores daglige bruger til at deltage i konferencen; det er gratis.

Tidspunkt

ons 30 okt 19 9:00 -
tor 31 okt 19 17:00

Arrangør

Kontaktperson

Hvor

DTU Lyngby Campus