Abonnér - My Feeds

Abonnér på indholdsfortegnelser
I DTU Findit kan du abonnere på indholdsfortegnelser fra tidsskrifter.

Opret et feed ved at finde det ønskede tidsskrift i DTU Findit, fx ”Nature”. Find My Feeds-ikonet øverst og klik på det; det ser sådan ud:

Feed 

Nu vil du fremover modtage en e-mail, når der udgives nyt, som svarer til dit ønske.

Find og ret i dine feeds under menuen "My Feeds" i venstre side af skærmen eller ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne og derefter vælge "My Feeds" i menuen, der dukker op.

 
Gem og abonnér på søgninger
I DTU Findit kan du gemme søgninger og sætte overvågninger op med dine egne søgeord eller forfattere. Foretag først din søgning i DTU Findit, og tryk herefter på "Save as feed", placeret over søgefeltet. Nu vil du fremover modtage en e-mail, når der udgives nyt, som svarer til din søgning.

Save as feed
 

Find og ret dine gemte og overvågede søgninger ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne og vælg derefter "My Activities" og derefter "Searches" i menuen, der dukker op. Vælg enten "Show saved" eller "Show feeds" i højre side over listen. Slet en søgning helt fra historikken ved at trykke på det røde kryds ud for søgningen, stop overvågningen ved at trykke på feed-ikonet eller fjern en gemt søgning ved at trykke på stjernen.

Nyttige links