Få adgang til DTU Findit

Interne brugere - DTU
DTU-ansatte og -studerende er automatisk oprettet som brugere og har adgang til hele DTU Findit via deres DTU-login, uanset hvor de befinder sig.

Ansatte og studerende ved DTU kan downloade langt det meste litteratur i DTU Findit direkte og "gratis". En lille del skal dog bestilles hos en anden leverandør, men stadig via DTU Findit - da får du beskeden "Request scan from external document supplier". For DTU-ansatte afholdes udgiften af DTU's budget; DTU-studerende skal betale 50 kr. for en kopi.

De trykte bøger kan reserveres til lån via DTU Findit og afhentes på biblioteket på Lyngby eller Ballerup Campus. Ansatte kan få trykte bøger sendt direkte til deres institutadresse med intern post.

 
Eksterne brugere - ikke-DTU
Kommer du ikke fra DTU, kan du oprette en brugerkonto ved at registrere dig med e-mail og et selvvalgt password (første gang). Du kan yderligere vælge at opgive dit CPR-nummer. Du skal være oprettet med CPR-nummer for at kunne låne bøger fra den trykte samling.

DTU Findit tilbyder også at logge ind ved hjælp af et udvalg af sociale medier. Hvis du er bruger af et af disse medier, kan du bruge dine legitimationsoplysninger herfra til at identificere dig selv og derved oprette et login til DTU Findit.  

Du kan også vælge at bruge DTU Findit helt uden at logge ind.

PilOpret DTU Findit login
PilReset password

Der er forskelle på, hvad interne (DTU) og eksterne brugere (ikke DTU) kan tilgå; se mere om adgang for eksterne under: Til erhverv og offentlighed