Lån af DTU Biblioteks trykte materiale

- Udlånspolitik

Lån
Alle lån skal registreres ved brug af DTU-kort på en selvbetjeningsterminal. Brugere uden DTU-kort kan i stedet registrere lån ved Biblioteksservice i åbningstiden.

Lånetid
Lånetiden er 4 uger for de fleste bøger/materialer. Hvis bogen ikke er reserveret af en anden, kan du selv forny lånet via DTU Findit.

Lånerkort
For DTU-studerende og -ansatte fungerer DTU-kort som lånerkort. Brugere uden DTU-kort kan låne med gyldigt ID såsom kørekort eller sundhedskort ved Biblioteksservice i åbningstiden.

Levering
DTU-ansatte med arbejdsadresse på en af DTU's lokaliteter kan vælge at få tilsendt bøger; til Lyngby Campus foregår det med intern post uden beregning, til andre lokaliteter foregår det via PostNord. På samme måde kan DTU-ansatte returnere bøger.

Udlandsophold  
Bøger fra DTU Bibliotek må ikke tages med til udlandet uden særlig aftale.

De trykte materialers placering
DTU Biblioteks trykte materialer er placeret i åbne og lukkede magasiner. Du kan selv hente og låne materialer fra de åbne magasiner i Lyngby og Ballerup. Bøger udgivet før 1968 og tidsskrifter udgivet før 2010 findes i de lukkede magasiner. Du har ikke selv adgang til de lukkede magasiner, men skal i stedet lave en reservation i DTU Findit.


Kontakt

Bøgernes opstilling