DTU Findit Other Search Tools

Andre søgeværktøjer

DTU Bibliotek tilbyder adgang til en række databaser, e-bogssamlinger og andre online-ressourcer, som ligger inden for de fagområder, DTU forsker og underviser i. Data fra de fleste af disse er fuldt integreret i DTU Findit og kan derfor søges frem ad den vej.

En del af disse databaser, e-bogssamlinger og andre online-ressourcer kan dog tilgås direkte, som selvstændige søgeværktøjer. De kan søges frem ved et enkelt opslag på værktøjets titel i DTU Findit. Til højre for søgeresultatet i DTU Findit vil du finde det direkte link til værktøjet.

Alternativt kan du vælge ud fra listen Other Search Tools i DTU Findit.

Online-ressourcer på denne side er ordnet alfabetisk, men kan du også vælge værktøj ud fra DTU's fagområder i drop-down-menuen.

PilOther Search Tools via DTU Findit
 

Alternative måder til at skaffe artikler

- udnyt Open Access
Vi præsenterer her tre alternative måder, du kan bruge til at få endog gratis adgang til videnskabelige artikler: Open Access-databaser og -arkiver, Open Access-værktøjer (fx browser plug-ins) og Kontakt forfatteren - brug dit netværk - og modtag en kopi direkte fra forfatteren

PilAlternative måder til at skaffe artikler

Kontakt

Danmarks Tekniske Kulturarv

Danmarks Tekniske Kulturarv

 
- søg i det skannede materiale fra DTU's historiske samlinger: bøger før 1920, kartotekskort for bøger fra før 1967 samt hundredvis af indskannede fotografier.

PilDanmarks Tekniske Kulturarv