Hvad er DTU Smart Library?

Læringsmiljø

 

Sammen med vores brugere vil DTU Bibliotek skabe et læringsmiljø i verdensklasse. Det betyder helt konkret, at temperatur, luftfugtighed, CO2-niveau, lyd og lys skal være indstillet optimalt. Forholdene skal kunne tilpasses til årstid, tidspunkt på døgnet, læringssituation og læringsstil. Som DTU-studerende skal du kunne få et hurtigt og retvisende overblik over indeklimaet i bibliotekets forskellige zoner. Med det som udgangspunkt skal du have mulighed for at enten at vælge det sted i biblioteket, som møder dine forventninger og krav bedst eller alternativt kunne justere på de forhold, som er der, hvor du opholder dig.

Læringsmiljø

Data innovation og kompetencer


Kompetencer og færdigheder i forhold til at finde, analysere, visualisere og anvende data bliver stadig vigtigere. På DTU Bibliotek stiller vi vores infrastruktur til rådighed for DTU-studerende, der gerne vil blive skarpere på brugen af data f.eks. i forbindelse med kurser, opgaver eller start-ups. Vi giver dig adgang til forskningsdata og bygningsdata fra hele DTU. Du kan også selv sætte sensorer eller andet udstyr op i bibliotekssalen og derigennem få adgang til dine helt egne data.

Data

Facility Management

 
Hvornår og hvor ofte skal der gøres rent i grupperum og på toiletterne? Hvornår skal der fyldes papir i printerne, udskiftes møbler, vandes planter eller tømmes skrald? Hvor er der et ledigt grupperum eller et bord til din læsegruppe? For at udnytte bibliotekssalen bedst mulig, vil DTU Bibliotek anvende teknologi og data til at sikre, at bibliotekspersonalet, rengøring, it-service, vagter, håndværkere og flyttefolk er tilstede, når der er behov for deres service, viden og indsats.

Facility
DTU Smart Library