Events

Biblioteket på Lyngby campus er velegnet til events rettet mod DTU's interessenter og som understøtter DTU's virke.

Sceneområdet er centralt placeret og events kan følges fra både 1. og 2. sal. Sceneområdet rummer bl.a. en HD-storskærm (4 x 3 meter) med retningsbestemte kvalitetshøjtalere. Storskærmen kan opdeles i 4 selvstændige skærme og kan kobles på såvel pc som TV og teknikken giver mulighed for live streaming.

DTU's institutter, forskergrupper, projekter, studentergrupper, interessegrupper, m.fl. er alle velkomne til at komme med ideer til præsentationer eller events, som kan afholdes i biblioteket.

Skulle du have behov for sparring med DTU Biblioteks personale, så kontakt os på mail: libraryevents@dtu.dk

- udstillings- og eventområde er til for at blive brugt af hele DTU.

PilFølg udstillinger og events i vores kalender

Teknik

Inspiration