Safari Books

Adgang til 40.000 e-bøger om IT, programmering og business

mandag 16 sep 19

- Safari Books

DTU Bibliotek stiller nu mere end 40.000 bøger om IT, programmering og business til rådighed for ansatte og studerende via forlaget O'Reillys database Safari Books.

Du kan tilgå bøgerne via O'Reillys egen online platform. Du finder linket under S (Safari Books) via "Andre søgeværktøjer - A-Z liste" på vores hjemmeside - men endnu bedre kan du finde dem via bibliotekets online service DTU Findit!

Det er via DTU Findit du finder alle bibliotekets bøger. Ved at vælge "Books" og derefter "Ebook" under "Type" viser søgeresultatet kun de bøger, vi har købt adgang til online, det vi også kalder e-bøger. Et klik og du kan læse bogen online eller i nogen tilfælde downloade bogen eller bogkapitlet på din egen PC, tablet, telefon eller hvad du nu foretrækker.

DTU Bibliotek har i snart mange år fokuseret alene på at indkøbe e-bøger frem for bøget i tryk, faktisk køber vi stort set ikke trykte bøger længere. Inden du låner en bog fra hylderne, er det derfor vigtigt, at du tjekker om ikke bogen findes i en nyere udgave online. Eller om der findes en nyere bog online om samme emne. Du tjekker det let med en søgning i DTU Findit.

PilDTU Findit