Digital Sandbox - Med AR-workshop

En gruppe DTU-studerende sætter rammerne for en digital sandkasse på DTU Bibliotek hver mandag kl. 13:00 - 16:00 i efterårssemesteret. Her kan du komme forbi og eksperimentere med digitale værktøjer og teknologier - det er også et godt sted at starte, hvis du er nybegynder.

I Digital Sandbox kan du være med i...
- Code Club: arbejd på dine programmeringsprojekter i f.eks. Java og Python

- XR Club: prøv spil i virtual reality eller hør om mulighederne i bibliotekets XR-faciliteter

- Workshop: Digital Storytelling & Mocktails. Vær med i denne workshop i Augmented Reality (AR), hvor vi vil drikke mocktails (alkoholfri) og skabe AR-fortællinger ud fra bl.a. posters, kort og t-shirts. Det anbefales, at du er med i workshoppen fra begyndelsen, og at du medbringer din bærbare computer og smartphone. Du kan med fordel installere Adobe Aero (gratis app) på din telefon og oprette en gratis bruger på Github inden workshoppen. Der er et begrænset antal pladser til workshoppen, som kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Workshoppen ledes af Louise Koch
(MA i Cognitive Science | MA i Textile, Crafts & Education). Louise Koch er specialiseret i digital læring og brugen af metaverse-teknologier såsom Augmented Reality. Læs mere om hendes arbejde og projekter.


Læs mere på bibliotekets hjemmeside eller hold dig opdateret om Digital Sandbox på Facebook

 

Tidspunkt

man 26 sep 22
13:00 - 16:00

Arrangør

DTU Bibliotek

Hvor

Stueetagen på DTU Bibliotek, Lyngby Campus