Digital Sandbox

Digital Sandbox på DTU Bibliotek er for dig, som vil vide, hvad digitale værktøjer og teknologier kan byde på. Her kan du opleve Extended Reality (XR), arbejde på dit programmeringsprojekt eller med data fra DTU Smart Library, men også prøve kræfter med mange andre digitale værktøjer i workshops afholdt af digitale eksperter.

Digital Sandbox er for alle - uanset om du er ny eller erfaren i det digitale univers.

En gruppe DTU-studerende med erfaring i programmering og VR faciliterer Digital Sandbox, hjælper med det praktiske.
 

Hvor og hvornår

Digital Sandbox finder sted en gang om ugen på DTU Bibliotek, i bygning 101D, Lyngby Campus - i 13-ugerperioden.
Se datoer for Digital Sandbox i kalenderen
 

Workshops i digitale værktøjer

Digital Sandbox byder på workshops, hvor du bliver introduceret til og får mulighed for at eksperimentere med et digitalt værktøj, såsom MS Power BI, Adobe Aero, Unity og Unreal Engine.
Se hvilket digitalt værktøj, du kan prøve denne uge i bibliotekets kalender.
 

Uendelige muligheder i XR

XR, eller Extended reality, er en paraplybetegnelse for Virtual Reality, Augmented Reality og alt derimellem. I Digital Sandbox kan vi hjælpe dig i gang med et VR-headset eller vise, hvordan du selv kan eksperimentere med XR på biblioteket.
 

Programmering i Code Club

Code Club er et åbent fællesskab med fokus på programmering for studerende og ansatte på DTU. Her har du blandt andet mulighed for at arbejde på dit eget programmeringsprojekt eller data fra DTU Smart Library, som er et af verden største digitale living labs! Måske et projekt fra dit kursus kan hjælpe til at løse virkelige udfordringer i bibliotekssalen? Det er både for dig uden tidligere erfaring med programmering, og for dig, der bare godt kunne tænke sig et sted, et fællesskab og en snack, mens du programmerer i f.eks. Java eller Python.