PATLIB-center på DTU Bibliotek

Som regionalt PATLIB-center tilbyder DTU Bibliotek forskere og studerende samt små og mellemstore virksomheder hjælp og vejledning omkring søgning i patentdatabaserne.

Patenter er en ofte overset kilde til inspiration og ideudvikling og en afsøgning af ens interesseområde kan være overordentlig givtigt. Endelig er en søgning blandt allerede patenterede ideer en forudsætning, når man selv tumler med en ide med patentpotentiale.

PilSe mere på patlib.dtu.dk

 

 

PATLIB-centre

Som et af tre danske universiteter har DTU indgået aftale med Patent- og Varemærkestyrelsen om etableringen af et regionalt patentbibliotek, et PATLIB-center, på DTU Bibliotek.

Etableringen af de regionale PATLIB-centre er en del  af regeringens innovationsstrategi, og aftalen løber foreløbigt til udgangen af 2016. De danske PATLIB-centre indgår i netværk med de øvrige centre i Europa i European Patent Organisation.

 

 

Kontakt

Telefon:
45 25 72 50
(man-fre: 9.00-16.00)

E-mail:
patlib@dtu.dk

Patentdatabaser

Find de patentdatababaser, som DTU Bibliotek stiller til rådighed. De fleste kræver DTU-login, men der er også adgang fra de 12 pc'er i stueetagen i Lyngby, samt fra to kiosk pc'er i Ballerup.

PilPatentdatabaser