Lån af DTU Biblioteks trykte materiale

- Udlånspolitik

Haster det?
Hastebestillinger modtages mod betaling på telefon 45 25 72 50 (hverdage kl. 9.00-16.00).

Lån
Udlån skal registreres. Bøger kan lånes ved Biblioteksservice inden for åbningstiden. Både i Ballerup og Lyngby har vi også en terminal for selvudlån.

Lånetid
Lånetiden er 4 uger for de fleste bøger/materialer. Hvis bogen ikke bliver reserveret af en anden, kan du forny lånet af bogen.

Lånerkort
Normalt fungerer sundhedskortet som lånerkort. For DTU-studerende kan både DTU-studiekort og sundhedskort fungere som lånerkort. Lånerkort kan udstedes til erhvervskunder (som privatpersoner), privatpersoner og DTU-ansatte, hvis de ønsker det.

Levering
DTU-ansatte med arbejdsadresse på en af DTU's lokaliteter kan vælge at få tilsendt bøger via intern post uden beregning.

Udlandsophold  
Bøger fra DTU Biblioteks bogsamling må ikke tages med til udlandet uden særlig aftale.

Lukkede magasiner i Lyngby
Bøger udgivet før 1968 og tidsskrifter udgivet før 2000 er placeret i bibliotekets lukkede magasiner.

Henvend dig ved Biblioteksservice, hvis du ønsker materiale fra de lukkede magasiner. Vi henter trykte bøger og tidsskrifter i magasinerne 5 gange om dagen på følgende tidspunkter:
 
kl. 11.00  12.00  13.00  14.00  15.00

Senest en halv time efter ovenstående tidspunkter vil materialet ligge klar til afhentning ved Biblioteksservice resten af dagen. Næste dag sættes det uafhentede materiale på plads igen.

Kontakt

Bøgernes opstilling