Innovationsmiljø

DTU Bibliotek understøtter innovation gennem events 
Bibliotekssalen i Lyngby er for nylig blevet renoveret til blandt andet at understøtte og synliggøre innovations- aktiviteter på DTU. Events og netværksarrangementer kan med fordel afholdes i vores sceneområde midt i biblioteket i Lyngby.
PilSe eksemper på tidligere og kommende events

DTU Bibliotek understøtter innovation gennem udstillinger
Bibliotekets udstillingsområder i Lyngby og Ballerup skal ses som en fælles platform til at eksponere bl.a. innovation og entreprenørskab på DTU. Biblioteket tilbyder en fysisk og konkret eksponering af DTU's mønsterprojekter. 
PilSe eksemper på tidligere og kommende udstillinger

DTU Bibliotek understøtter innovation gennem information
Biblioteket tilbyder vejledning i brug af forskellige databaser, herunder patentdatabaser. Alle, inklusive offentligheden, har ved besøg i Ballerup og Lyngby adgang til den information, som DTU Bibliotek stiller til rådighed.
PilSe mere om vores kurser og rådgivning

DTU Bibliotek understøtter innovation gennem faciliteter
Ud over mødefaciliteter, it-ressourcer, trykkeri, og det understøttende eventområde, har biblioteket fokus på videndeling gennem vores walls, der er placeret i stueetagen i bibliotek i Lyngby. Disse walls fungerer som DTU-organisationers totempæle og samlingspunkt for formidling af viden.
PilSe mere om vores walls 

En af DTU Biblioteks centrale roller er at understøtte innovation og entreprenørskab på DTU. Bibliotekets faciliteter i både Lyngby og Ballerup er både en del af DTU's innovationsmiljø og et vindue til de andre dele af DTU's innovationsmiljø og -aktiviteter.

Faciliteterne understøtter læring og interaktion, videndeling og netværk mellem DTU's interessenter og fremmer hermed innovation og entreprenørskab til gavn for samfundet. Derudover ønsker DTU Bibliotek at fremme DTU's innovationskultur ved at synliggøre og eksponere de DTU-relevante succeshistorier, rollemodeller og mønsterprojekter. 
 

Kontakt

Telefon:
45 25 72 50
(man-fre: 9.00-16.00)

E-mail:
bibliotek@dtu.dk

DTU Smart Library
Læse visionen om biblioteket i Lyngby som et "indoor living lab" for forskere og studerende, hvor data om bla. lys, lyd og luft samt belastning opsamles.