Nyheder fra DTU Bibliotek

VÆLG INTERVAL
06 OKT

Lån et 360-graders kamera og lav dine egne virtual reality-optagelser

DTU Bibliotek tilbyder ny service, hvor du kan låne Samsungs Gear 360 kamera, og optage dine egne 360-graders videoer.

03 OKT

Workshop: DTU Biblioteks Media Lab

Få hjælp med at gøre din videooptagelse top professionel

20 SEP

High Tech Summit | Her finder vi viden

To DTU-forskere, David Bue Pedersen og Dennis Valbjørn Christensen, giver en kort intro til deres forskningsfelt og fortæller om, hvor de finder viden og hvor de publicerer...

19 SEP

High Tech Summit | Kilder til viden

I morgen slår DTU dørene op for konferencen High Tech Summit, hvor den nyeste forskning inden for teknologiudvikling bliver præsenteret og debatteret.

12 SEP

Ny på DTU? Her kan du søge litteratur og låne bøger

- vi har samlet det hele ét sted: DTU Findit

07 SEP

DTU Bibliotek, Lyngby, åbner igen mandag d. 30. oktober 2017

For at få det hele med er vi nødt til at udsætte åbningen af biblioteket i Lyngby

05 SEP

Forskere får fælles metode til datalagring

Værktøj Center for Olie og Gas – DTU deltager i et pilotprojekt om at gemme og dele forskningsdata med elektroniske laboratorielogbøger.

01 SEP

Velkommen til DTU Bibliotek