Sundhedsteknologi - Den nordiske Industri-, Landbrugs- og Kunstudstilling

Udstilling: Forestillede fremtider

tirsdag 20 feb 18
|
- fokus på den nyeste forskning af betydning for fremtiden

Udstillingen ”Forestillede fremtider” på DTU Bibliotek, Lyngby Campus, sætter fokus på den nyeste forskning, viden og teknologiudvikling, som DTU’s institutter arbejder med. Udstillingen viser et udsnit af institutternes aktiviteter i et nyt, spændende perspektiv.

Inspirationen til Forestillede fremtider
Inspirationen til udstillingen er Den Nordiske Industri-, Landbrugs- og Kunstudstilling i 1888 i København. Her blev den nyeste teknologi vist frem og fascinerede publikum i en grad, så man ligefrem talte om ”udstillingsfeber” blandt de omkring 1,3 mio. besøgende.

Teknologihistorie DTU perspektiverer de udvalgte forskningsprojekter ved at trække tråde tilbage til industriudstillingen og de fremtidsforventninger, der var på spil dengang. Udstillingen arbejder med to perspektiver: at vise teknologiudviklingen frem til i dag og at vise de ”forestillede fremtider”, som DTU-projekterne giver anledning til.

DTU's forskningsprojekter er ofte af stor betydning for fremtiden, og vi håber med udstillingen at inspirere DTU´s ansatte og studerende samt de øvrige besøgende.

Udstillingen er et samarbejde mellem AIS Stakeholder Management, Teknologihistorie DTU og de udvalgte DTU-institutter.

Udstillingsperioden er fra d. 20. februar til d. 31. marts 2018

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.