DTU Smart Library

DTU Bibliotek, Lyngby, lukket pga. ombygning - juli til oktober

DTU Bibliotek i bygn.101 i Lyngby skal renoveres og er lukket 24. juni til 30. oktober 2017. I byggeperioden holder vores minibibliotek i kælderen åbent kl. 10.00-16.00 på hverdage.

På alle tre etager rives eksisterende lofter, belysning og ventilationskanaler ned og erstattes af nye lyddæmpende lofter, ny LED-belysning, nye ventilationskanaler samt etablering af sprinkling og glasvægge sættes op rundt om atrium på 2.sal. Endelig skal der etableres nye flugtveje inkl. nye udgange og trapper på svalegangen. Arbejde på svalegangene starter allerede i juni.

Der vil kun være adgang for håndværkere til biblioteket i perioden. Der vil blive etableret byggeplads lige uden for biblioteket ved Studentertorvet og Knuth-Winterfeldts Allé. Arbejdet vil medføre støj i perioder.

Hvor så?
Vi henviser til DTU's øvrige databarer - www.databar.dtu.dk - og de andre studiemiljøer/-pladser rundt om på Lyngby campus; se listen over alternative studiepladser i faktaboksen.

Minibibliotek - hverdage, kl. 10.00-16.00
Vi etablerer et minibibliotek i kælderen, åbent kl. 10.00-16.00 med bl.a. udlån og aflevering af bøger på hverdage, med adgang gennem Polyteknisk Boghandel. Der vil være adgang til indbinding, printer og plotter. Der er adgang til MediaLab efter aftale. Der er personale i minibiblioteket og DTU it-service kan træffes kl. 12.00-13.00.

Åbent online
Online biblioteket, DTU Findit, er som altid åbent 24/7.
PilLæs mere om DTU Findit

Hjælp og vejledning
Hele sommeren kan en bibliotekar træffes mandag-fredag, kl. 9.00-16.00 på telefon 45 25 72 50 eller på mail bibliotek@dtu.dk.

Du kan også booke en aftale med en bibliotekar.

---

DTU Smart Library
Smart Library handler om at forvandle DTU Bibliotek, Lyngby. Vi vil gøre bygningen mere bæredygtig og sætte sensorer i hele biblioteket, der både kan generere data til studenter- og forskningsprojekter, men som også kan bruges til at skabe nye services til brugerne.
PilLæs mere om DTU Smart Library

DTU Smart Library