Wikipedia

Invitation: Wikipedia som seriøst værktøj til forskning og formidling

tirsdag 06 nov 18
|
DTU Bibliotek afholder to arrangementer med fokus på wiki-universet: 29. november og 13. december 2018.

Wikipedia, wikimedia og wikidata udgør verdens største samling af viden. Derfor afholder DTU Bibliotek nu to arrangementer med fokus på wiki-universet.

Torsdag den 29. november 11.30-13.30 – en introduktion til det moderne Wikipedia som et seriøst værktøj.
Dette arrangement henvender sig til alle på DTU, der gerne vil lære om wiki-universet.

Torsdag den 13. december 09.00-13.00 rettes fokus til wikidata og wikimedia – som værktøjer til forskning og formidling. Dette arrangement henvender sig især til DTU-forskere, men andre med interesse for brugen af wikimedierne i forskning og administration er meget velkommen.

Detaljeret program for begge arrangementer samt information om tilmelding offentliggøres om et par uger her på DTU Biblioteks hjemmeside og på DTU's intranet, DTU Inside.

14 NOVEMBER 2018