DTU Findit

DTU Findit kommer nu med forslag til anden relevant litteratur

torsdag 08 feb 18
|

Link

Other users read

Som noget nyt præsenteres du for forslag til beslægtet litteratur, når du har søgt i DTU Findit – foreløbigt i en testperiode. Funktionen kaldes "Other users read" og vises i højre kolonne, når du er nået frem til den fulde visning af den artikel, der interesserer dig - se skærmprint nedenfor.

Forslagene, som vises, er baseret på alle brugeres samlede download-historik, dvs. på hvad andre brugere, der har downloadet netop denne artikel eller dette bogkapitel, også har downloadet. Da ikke alle artikler er blevet downloadet af flere, vises der naturligvis ikke forslag ved alle poster.

Umiddelbart kan vi ikke vurdere, hvor brugbare forslagene er. Derfor lancerer vi samtidig en feedback-mulighed, hvor I med et "Yes" eller et "No" kan komme med jeres mening om funktionen. Denne feedback vil indgå i vores evaluering, inden vi evt. lægger funktionen endeligt ud.

Ved at klikke på spørgsmålstegnet får du den korte forklaring på funktionaliteten, og med x'et kan du fjerne den.

Forbedringer af avanceret søgning

Vi har også implementeret nogle forbedringer på avanceret søgning, som kører som beta-version. For eksempel er avanceret søgning nu tilgængeligt fra starten, altså allerede på forsiden af DTU Findit. Også her har vi lyttet til jeres tilbagemeldinger.

DTU Findit

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.