DTU Findit

DTU Findit tilbyder nu avanceret søgning - i beta-test

mandag 06 nov 17
|
Nu kan du endnu nemmere end før søge mere specifikt i DTU Findit. Klik på ”Advanced Search Beta” og søg for eksempel på et dokuments DOI eller på en bestemt forfatter.

DTU Findit, som giver adgang til al litteratur DTU Bibliotek stiller til rådighed, er nu blevet udvidet med en avanceret søgning. Valget "Advanced Search Beta" dukker op under søgefeltet efter din første søgning.

Med den avancerede søgning kan du specificere typen af materiale, du leder efter: artikel, tidsskrift, bog, afhandling etc. Derefter kan du via de enkelte felter lave en præcis søgning på fx titel, forfatter, tidsskrifttitel, udgivelsesår eller på nogen af de mere type-specifikke informationer som ISSN, ISBN, DOI eller ORCID.

Hjælp os med at gøre det endnu bedre
Vi har udviklet denne avancerede søgeformular, fordi I har efterspurgt muligheden, dels i de usability test, vi har udført, dels gennem den feedback vi får. At dette er en betaversion, indikerer at vi ikke er låst fast på den endelige løsning endnu og vi vil være meget taknemlige for jeres feedback - benyt den røde feedback-tab til venstre.

PilDTU Findit

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.bibliotek.dtu.dk/nyheder/nyhed?id=1F11D3B0-428A-4D4B-A5D6-320D89D15B2E
14 NOVEMBER 2018