Åbningstalen til PF-udstillingen "Fra foredrag til fest og fagpolitik – fællesskab gennem 169 år i PF

 

Det historiske perspektiv lader sig naturligvis ikke fornægte og er delikat pakket ind i et twist af humor, hvor den gode og spændende historie med nerve er gravet frem fra arkivalierne og på den både synliggjort og er kommet til at afspejle PFs evne til at være tilstede i nu´et, som så at sige er en del af foreningens meget tydelige dna. 

At få PF billedliggjort og visualiseret i en udstilling har krævet hårdt arbejde, stor opfindsomhed og ikke mindst kreativ tænkning for at få døgnets 24 timer til at slå til. En af Jakobs personlige mål har også været at skabe en anderledes udstilling, hvor interaktionen mellem PF-historien og beskueren har været indbygget i det samlede koncept og dermed sker mere på beskuerens præmis. 

Parallelt med udstillingens tilblivelse har Jakobs øvelse i lige så høj grad gået på at få finansieret udstillingen og med hjælp fra Carlsbergs Mindelegat og Otto Mønsted Fonden har det være muligt. 

Tirsdag den 2. juni 2015, kl. 12.15-12.45

 

Vel mødt og velkommen til en spændende åbningstale på DTU Bibliotek og overvær overrækkelsen af Carlsbergs Mindelegat på 50.000 kr. v./Anne-Marie Skov

           
 
Kom og hør historiker Jakob Caspersen fortælle om hvordan juni måneds udstilling blev til.

 Åbningstalen kan ses her ->

 

Tidspunkt

tir 02 jun 15
12:15 - 12:45

Kontaktperson

Hvor

DTU Bibliotek

Bygning 101D

2800 Kgs. Lyngby

Velkommen til alle